Verbeeldingskracht: coachsessies en energetische healing door Will Vos en Jacques van der Noord

ALS PELGRIM OP ONTDEKKINGSTOCHT NAAR JE EIGEN KERN

Wij zijn Will Vos en Jacques van der Noord. Allebei werken we als kunstzinnig dynamisch coach en energetisch healer.

Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij coachsessies.  We hebben de afgelopen jaren een eigen werkwijze ontwikkeld gebaseerd op een combinatie van energetisch werk, kunstzinnige opdrachten, systeemopstellingen, spiertesten (Kinesiologie) en magnetiseren.

Onze kracht is dat we elkaar goed aanvullen waarbij we ons afstemmen op het individu, we werken vaak twee op één.

VISIE

Onze manier van werken is erop gericht dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Je wordt je bewust van je eigen talenten en verlangens, zodat je deze kunt inzetten en realiseren.

Vaak spelen dezelfde thema’s bij mensen een rol zoals bijvoorbeeld: zelfvertrouwen, (faal)angst, eigenwaarde, perfectionisme, voor jezelf opkomen etc.

Veel patronen en overtuigingen komen vanuit onze opvoeding. Vaak werken bepaalde patronen door.

In contact komen met je creativiteit en verborgen talenten is investeren in jezelf!

Ontspanning als medicijn, vanuit rust weer op de goede weg komen, luisteren naar je innerlijke wijsheid, tijd en ruimte nemen voor jezelf en dan komt er ruimte voor je volgende stap.

Hierdoor kom je letterlijk en figuurlijk weer in beweging!

WERKWIJZE

Door creatief, intuïtief en beeldend te werken willen we bereiken dat je je bewust wordt van je eigen talenten en verlangens. Je krijgt op deze manier zicht op blokkades en vervolgens kun je nieuwe gebieden in jezelf ontdekken en de kwaliteit van je persoonlijke en/of professionele leven verbeteren.

Als je je handen (en niet je hoofd) laat werken wordt er weer verbinding gemaakt met je hart.

In een coachsessie gaat het erom dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Je hebt je eigen verleden, ervaringen en overtuigingen en daar kun je alleen zelf iets in veranderen. Met de opdrachten die we doen willen we geen afhankelijkheidsrelatie creëren maar versterken we mensen in hun eigen oplossend vermogen.

Daarbij gaan we uit van het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest. Ons lichaam is tot heel veel in staat, maar dit zijn we kwijtgeraakt. We stemmen ons niet meer af op de signalen van ons lichaam. Veel mensen hebben tegenwoordig te maken met stress door bijvoorbeeld tijdsdruk en werkdruk. Door open te staan voor alles wat van iemand gevraagd wordt raken mensen overprikkeld en zijn daardoor heel gevoelig voor een burn-out.

We hebben speciale aandacht voor gevoeligheid en hoog-gevoeligheid in relatie tot intuïtie. Veel mensen vertrouwen niet meer op wat ze voelen, terwijl hier juist zoveel kracht in zit.

Hoog-sensitieve mensen lopen meer risico op een burn-out; de intuïtie is in de war gebracht doordat je geen onderscheid meer kunt maken tussen je eigen gevoelens en die van een ander.

Alles heeft een plus en een min. Als je iets negatiefs ervaart en daarnaar kijkt, is er ook altijd weer iets positiefs uit te halen.

Voor meer informatie en/of afspraak:

Will Vos: will-vos@outlook.com, mobiel: 06 24 55 04 88

Jacques van der Noord: contact@passendveranderen.nl , mobiel: 06 151 080 33