Prijzen ruimte verhuur

Flexibele praktijkruimten op de bovenverdieping te huur

Wie vanwege de Corona maatregelen ruimte zoekt om i.p.v. thuis in één van de rustige ruimtes in De Blauwe Boerderij  te werken, kan contact opnemen met Ineke Bakker via een mail naar info@blauweboerderij.nl , dan maken we afspraken en een prijs op maat.

De ruimten Terra en Aqua zijn te huur per dag of dagdeel in een bepaalde doorlopende frequentie. Bijvoorbeeld, elke maandag of elke donderdagochtend of middag.

Prijs: € 30,- per dagdeel in doorlopende frequentie ,exclusief Btw,  inclusief thee, WIFI. Excl. € 2,50 reserverings- en administratiekosten en excl. € 5,- voor eventueel vermelding op de website en Facebookpagina van De Blauwe  Boerderij. 

De ruimten zijn in overleg ook incidenteel te huur en kosten dan €35,- per ruimte exclusief BTW per dagdeel, inclusief thee, WIFI. Excl. € 2,50 reserverings- en administratiekosten en excl. € 5,- voor eventueel vermelding op de website en Facebookpagina van De Blauwe  Boerderij.

Een los dagdeel in het weekend kost €40,-  per ruimte exclusief Btw, inclusief thee, WIFI. Excl. € 2,50 reserverings- en administratiekosten en excl. € 5,- voor eventueel vermelding op de website en Facebookpagina van De Blauwe  Boerderij.  

Maatwerk is mogelijk dus neem vooral contact  op via info@blauweboerderij.nl

Annuleren van een optie kan tot  2 weken voor aanvang kosteloos daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.

Ruimte verhuur begane grond

plattegrond kleur beneden goed

Er worden € 2,50 aan reserverings- en administratiekosten in rekening gebracht, ook bij een wijziging in de reservering.  Voor plaatsing van de geplande activiteit in de webagenda, de website en de facebookpagina van De Blauwe Boerderij wordt 5,- euro in rekening gebracht.

Prijzen                                                               per dag


C+D   kleine workshopruimte + de keuken                    €  65,- 
A       grote workshopruimte met keukenblok               €  90,- 
A+B   grote workshopruimte met keukenblok
          + de kleinste ruimte                                                 € 115,- 

A+B+C+D  drie workshopruimten  + de keuken           € 165,- 

Annuleren van een optie kan tot 2 weken voor aanvang kosteloos daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.

 

Prijzen                                                            per dagdeel

C+D   kleine workshopruimte + de keuken                   € 50,-  
A       grote workshopruimte met keukenblok              € 60,- 
A+B   grote workshopruimte met keukenblok
          + de kleinste ruimte                                                € 70,-
A+B+C+D  drie workshopruimten  + de keuken           € 90,- 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw, Wifi, koffie en thee tot 12 personen bij meer personen wordt er voor koffie en thee een bedrag  van  1,- per extra persoon in rekening gebracht.

Annuleren van een optie kan tot 2 weken voor aanvang kosteloos daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.