Reiki behandelingen met Lidewij van der Ploeg

       Welkom bij Niranjani Reiki       

                   

Hoi! Ik ben geboren en opgegroeid in Groningen. Sinds 2017 ben ik mij gaan verdiepen in Reiki en sindsdien heb ik de Initiatie ontvangen in Reiki 1 en 2 volgens de lijn van de grondlegger Mikao Usui. Het verlangen om te weten wie of wat ik ben, heeft ertoe geleid dat ik de afgelopen acht jaar op verschillende plekken (o.a. in Findhorn, Frankrijk, India en Kreta) in meditatie/ spirituele centra vrijwilligerswerk heb gedaan, satsang en stilte retraites heb gevolgd.

Op basis van mijn ervaring en de inzichten uit meerdere spirituele stromingen heb ik Niranjani Reiki ontwikkeld. Niranjan betekent vrije geest in het Sanskrit. Van oorsprong is de geest van alle mensen onbeperkt en vrij! Reiki is een Japanse geneesmethode en levenswijze dat bijdraagt aan het vrij stromen van de levensenergie (ki) door ons lichaam. Het doel van Reiki is om vreugde in elke lichaamscel terug te brengen. Hierdoor voelen we weer onszelf.

Een Reikibehandeling in De Blauwe Boerderij

Tijdens een Reikibehandeling kom je weer mentaal tot rust en in contact met je lichaam. De Reiki Methode is (heel) kort gezegd een helende energieoverdracht tussen de behandelaar en de behandelde. De behandeling duurt een uur tot anderhalf uur. Het is voor iedereen geschikt die verlangt naar innerlijke rust en heling.

De mogelijkheid van een thuisbehandeling

Ik kan je behandelen in je eigen huis wanneer het niet goed mogelijk is om naar de praktijk te komen, en/of in het geval van een terminale of chronische ziekte. Tijdens een thuisbehandeling behandel ik op een stoel, bed of bank afhankelijk van je situatie en behoefte

Dagelijkse aaneensluitende behandelingen

In het geval van een langdurige ziekte en/of burn-out, is het ook mogelijk om voor een aantal dagen dagelijks een Reikibehandeling te ontvangen. Ik geef dan vier behandelingen achter elkaar. Dit kan in De Blauwe Boerderij en/of bij je thuis worden georganiseerd.

Bijdrage

 Een Reiki basisbehandeling in De Blauwe Boerderij van een uur tot anderhalf uur is 55,- euro.

Bij een Reiki thuisbehandeling en/of een reeks aaneensluitende behandelingen is de prijs afhankelijk van de reisafstand en de afgesproken duur van de behandelingen.

Contact

Je kan mij altijd mailen of bellen voor vragen of voor het maken van een afspraak. Ik spreek naast Nederlands ook Engels!

Lidewij van der Ploeg

+31 6 43 47 45 23

niranjanireiki@gmail.com