Reading, healing en coaching, Verbinding met je ware natuur Corry Conen 

Reading, healing en coaching – Verbinding met je ware natuur

www.corryconen.nl

In mijn praktijk combineer ik praktische, no-nonsense coaching met diepgaand energetisch werk. Ik begeleid mensen die op wat voor manier dan ook het gevoel hebben vast te lopen, in werk en privé. Veel klachten of problemen zijn terug te voren op het niet voldoende in contact zijn met jezelf, met wie je in essentie bent. In mijn begeleiding werk ik toe naar meer verbinding met je ware natuur. De antwoorden die je zoekt, liggen in jezelf, maar zul je niet vinden met je hoofd.

In mijn begeleiding is veel aandacht voor contact met je lijf, lichaamsbewustzijn en de focus naar binnen, contact met je binnenwereld. Ik maak gebruik van diverse technieken, ik werk o.a. veel met aura en chakra healing maar ook visualisatie, ademhalingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen pas ik toe.

Ik werk vanuit een zogenaamd holistische visie, ik kijk naar de samenhang tussen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Healing en coaching bied ik alleen in trajecten, je kan wel terecht voor een losse reading sessie (ophelderingssessie). Voor meer info zie mijn website of neem gerust vrijblijvend contact met me op als je vragen hebt!

Mijn sessies en trajecten zijn bedoeld voor mensen die vragen hebben rondom o.a. de volgende thema’s:

 • Spanning- en stressklachten
 • Een gebrek aan (zelf)vertrouwen
 • Veel denken en piekeren, in het hoofd zitten
 • Weinig tot geen plezier en bezieling in het werk ervaren
 • Vermoeidheidsklachten
 • Communicatie met anderen en relaties, privé en werk
 • Concentratieproblemen
 • Hoog-gevoeligheid en willen leren wat dit inhoudt en hoe je ermee omgaat
 • Perfectionistisme en streng zijn voor jezelf
 • Pijnklachten hebben
 • Weinig energie hebben, moeite hebben je energieniveau op peil te houden
 • Onverwerkte emoties
 • Vragen rondom de directie in je leven; wat wil ik nou?

Staat jouw thema er niet bij maar wil je wel werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen of en wat ik voor je kan betekenen.    06-50897177    corry@corryconen.nl   

www.corryconen.nl