Roman Nuria

                                   
Nuria is een spannende roman over een vrouw die vanuit haar innerlijke kracht de confrontatie aangaat met een duister verleden.
Nuria is een vrouw die door opeenvolgende gebeurtenissen in Zweden, wordt uitgedaagd om haar verleden en haar eigen aandeel daarin onder ogen te zien. De raadselen rondom een schokkende familiegeschiedenis, die verweven is met de geschiedenis van de Katharen, leiden haar uiteindelijk naar Zuidwest-Frankrijk. Zij volgt haar innerlijke stem en ontrafelt zodoende de geheimen rondom haar herkomst. Wanneer zij de confrontatie aangaat met haar diepste pijn, nemen haar leven en de levens van haar naasten een onvermoede wending.
Hierbij ontmoet zij mensen uit haar verleden en langzaamaan krijgt haar geschiedenis meer vorm. De lezer wordt meegenomen in deze ontdekkingstocht en door schokkende gebeurtenissen leert hij over Nuria en haar leven.Ineke Bakker heeft haar spannende debuutroman op een innemende en dichterlijke wijze geschreven. Humor en diepgang verenigen zich tot een roman die zowel de kwetsbaarheid als de kracht van een vrouw tot leven brengt.

 


€19,50  Te bestellen bij www.nobelman.nl
bol.com, de boekhandel (bijvoorbeeld Van der Velde te Groningen) en in De Atelierwinkel van De Blauwe Boerderij.