Mindfulness Centrum Tibet Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid; Stefanie Kaiser

Wilt u deelnemen aan de eerstvolgende mindfulness trainingen? Dan  kunt u contact opnemen met Stefanie Kaiser, onderaan deze bladzijde staan haar contactgegevens.

Mindfulness Centrum Tibet

Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid

Mindfulness

Mindfulness omdat het tijdloos is ….
Mindfulness omdat het voor iedereen toegankelijk is……..
Mindfulness voor meer vriendelijkheid en aandacht in je leven.

Een 8-weekse training vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). De training wordt gegeven in groepsverband, met maximaal zeven mensen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele mindfulness.

Mindfulness kan je helpen om in het moment te zijn, precies zoals hij is. Helder waarnemen en hierdoor mogelijkheden creëren in je leven. Als je meer in het moment bent met je aandacht, gaan gedachten minder met je op de loop. Daarbij oefenen we om niet te oordelen over wat we tegen komen en oefenen we met een vriendelijke houding. Het goede nieuws is dat je hierin kunt oefenen! Daarbij leer je meer acceptatie toe te laten, voor de moeilijkheden in ons leven, zoals pijn en verdriet. Maar ook de fijne kanten in ons leven ervaren we.

Mindfulness kan je leren om op een gezonde manier met stress om te gaan. Stress in ons leven is bijna onontkoombaar, we ervaren allemaal wel eens stress. Zowel positieve als negatieve stress. Teveel stress leidt tot diverse gezondheidsproblemen. Mindfulness leert je weer je lichaam te voelen, je grenzen te kennen en leert je om uit de maalstroom van gedachten te komen, wetende dat je ieder moment weer opnieuw mag beginnen.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf – Jon Kabat-Zinn

Stefanie Kaiser is sinds 10 jaar werkzaam in de ambulante hulpverlening.

Hier coach en begeleid ik jongeren en jong volwassen met psychische problematiek. Mindfulness sluit aan in mijn werkveld. Dankbaar ben ik dat ik de basisopleiding(categorie 2) en de vervolgopleiding (categorie 1) heb mogen volgen aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Naast het geven van trainingen binnen mijn werk in Groningen, geef ik ook trainingen voor volwassenen en daarbij voor iedereen die open staat om mindfulness te leren kennen. Deze training geef ik in de Blauwe Boerderij.
Door een vriendelijke en milde houding probeer ik mensen te bereiken en te benaderen. Op zoek naar de kracht in ieder mens, door er te zijn in aandacht. Dit zorgt voor vertrouwen en mooie ervaringen.

Augustus 2019….
Slovenië : ZOMER   –   MINDFULNESS   – RETRAITE
“We hebben meer mogelijkheden tot onze beschikking dan we soms zelf denken “
Rust…….Mindfulness…Slovenië….alles wat je nodig hebt om verder te kunnen.   (Met korting in de maand juni!)
Van 4 t/m 10 augustus bieden Breda Smej en Stefanie Kaiser in de prachtige natuur van Slovenië een zomertraining mindfulness aan. Voel je dat het tijd is om rust te nemen, je terug te trekken en tot bezinning te komen? Dan ben je welkom in het mooie landschapspark van Goricko. Een magische plek om even helemaal te zijn en mindfulness te oefenen volgens het reguliere programma vanuit de MBSR, hierdoor is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Je voelt de rust vanuit de omgeving, je proeft de lokale keuken en je hebt de tijd om ruimte te maken in wat voor jou belangrijk is. Omdat je het waard bent! 

Kosten            : €875,00    (Kans op een gedeeltelijke vergoeding is mogelijk) 
Inclusief         : Pension voor een 2-persoonskamer, 1-persoonskamer heeft een toeslag van €65,00, 3 maaltijden per dag, goede  
                        begeleiding door 2 mindfulnesstrainers, een mindfulnesstraining met werkboek en audiobestanden, prachtige natuur! 
                       Rus!      

Wil je meer informatie?  
Check dan vooral de website onder het ‘kopje’: Mindfulness Slovenië   –       www.mindfulnesscentrumtibet.nl

September 2019…… 

De start van een 8-weekse mindfulness training in de Blauwe Boerderij aan de Lindehof 2 in Groningen. Een training volgens het reguliere programma MBSR. Kans op vergoeding is mogelijk omdat de trainer categorie 1 trainer is en aangesloten is bij de VMBN. De tijden waarmee wij werken zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur. De training is inclusief lesmateriaal, audiobestanden en een intake gesprek en goede begeleiding. In een veilige, fijne sfeer kun je samen oefenen om meer bewustzijn aan te wakkeren. Ook oefen je thuis in je eigen omgeving. Er zijn nog een paar plekken vrij! Mocht dit iets voor je zijn neem gerust contact op. 

Data (Deze training begint vol te raken, mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag.): 
12  september 
19  september 
3   oktober 
10  oktober 
17  oktober 
24  oktober 
7   november 
10  november (zondag, oefendag) 
14  november 

Op 14 september 2019 Neem ik deel aan de open monumentendag en zal ik een introductie in de mindfulness verzorgen van 13.00 – 13.30 uur en van 16.30 tot 17.00 uur. Deze open monumentendag vindt plaats aan de Lindehof 2 in de Blauwe Boerderij.

Oktober 2019….. 

Voor iedereen die een mindfulnesstraining heeft afgerond of een mindfulness-opfris-moment kan gebruiken. Dan kun je dit zien als een waardevolle uitnodiging. Deze activiteit bied ik aan op 6 oktober 2019 in de Blauwe Boerderij aan de Lindehof 2 in Groningen van 10.00 tot 12.00 uur. Ik vraag een bijdrage van €15,00 euro. Tijdens deze ochtend mediteren we en wisselen we ervaringen uit. Ook ervaringen uit het dagelijks leven komen voorbij. Deze ochtend staat in het teken van delen en verder kunnen. 

Wil je verder op de hoogte gehouden worden? Dan kun je af en toe de website bewonderen: www.mindfulnesscentrumtibet.nl

Ik wens jou en je dierbaren een heel mooi weekend toe! Wie weet tot binnenkort. 

Groet, 

Stefanie Kaiser 
Cat. 1, lid VMBN 
Trainer / Eigenaar 
www.mindfulnesscentrumtibet.nl 
T   : 06 54785986 
@   :  contact@mindfulnesscentrumtibet.nl

Data & tijden zie hierboven

Particulier: 
Zakelijk   : 

Er is een mogelijkheid om kosten gedeeltelijk of volledig vergoed te krijgen bij de zorgverzekering, dit bij stressklachten en burn-out. Over de betaling kunnen afspraken gemaakt worden.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf – Jon Kabat-Zinn


Sta je open om een training bij mij te volgen? Dan zijn dit mijn contactgegevens:
W     : www.mindfulnesscentrumtibet.nl
@     : contact@mindfulnesscentrumtibet.nl

  T    : 06 54785986
  E    : Categorie 1 trainer en aangesloten bij de VMBN.

Leuk om je te ontmoeten!

Mindfulness Centrum Tibet;  Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid