Let’s Gro Interactieve lezing ‘Liefde Is Wat We Zijn’ door Wim Beunderman

Donderdag 31 oktober van 19.00/ 19.30 start tot 22.00 uur.

Deelname gratis

Aanmelden via onderstaande mail hoeft niet maar is wenselijk ivm aantal zitplaatsen: email@loveiswhatweare.com

Liefde Is Wat We Zijn

Lezing over hoe we samen een liefdevolle wereld creëren

Zijn we werkelijk in staat om de wereld te helen door onszelf te helen? Op deze vraag geven Wim Beunderman en Aart Beunderman antwoord in hun lezing ‘Liefde Is Wat We Zijn’ op donderdag 31 oktober in De Blauwe Boerderij. 

De Weg naar Binnen

Liefde Is Wat We Zijn is een initiatief waarbij mensen die ervoor kiezen om weer leiding te nemen over hun leven zich met elkaar verbinden. Het is een beweging van gelijkgestemden die allemaal de Weg naar Binnen volgen en de handen ineen slaan om samen een liefdevolle wereld te creëren. 

Interactieve lezing met muzikale begeleiding

De Liefde Is Wat We Zijn interactieve lezing met muzikale begeleiding geeft je belangrijke inzichten die jou helpen om de Weg naar Binnen te volgen en een gelukkiger leven voor jezelf te creëren. Ook biedt de lezing je de mogelijkheid om contact te leggen met gelijkgestemden met wie je levenservaringen kunt uitwisselen en een gemeenschapsgevoel kunt delen.

Iedereen is welkom 

Kies jij voor geluk? Kies jij er bewust voor om je gedachten, gevoelens en daden te veranderen, om jezelf te helen en om vreugde te creëren? Dan ben je van harte welkom om mee te doen aan de lezing.

https://loveiswhatweare.com

https://www.facebook.com/Love-Is-What-We-Are-1008672195995831/