Healing & Coaching – ‘Thuiskomen in jezelf’ Klazina Kuperus

www.healingcoachingklazina.com 

Je kunt een afspraak maken via                                                                    info@healingcoachingklazina.com of 06-25267291                 

Ik ben Klazina Kuperus en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en in spiritualiteit en bewustwording. Ik heb een achtergrond in het welzijnswerk, waar ik met heel uiteenlopende doelgroepen heb gewerkt. Daarnaast heb ik de opleiding Kunstzinnig Counselen gevolgd en verschillende cursussen op het gebied van healing gedaan.

a-klazina-foto-_dsc4946kleur-427x640-2

In Engeland heb ik als vrijwillig healing-therapeut gewerkt bij The Cambridge Cancer Help Centre. Ik houd van een persoonlijke manier van werken, waar er ruimte is voor het uitdrukken van jouw gevoelens en gedachten. Open en onderzoekend.Binnen de healing en coaching wil ik je mee op reis nemen en je laten ontdekken en ervaren dat je zoveel meer bent dan je denkt te zijn en geleerd hebt te zijn, door je weer/meer contact te laten maken met jezelf, je lichaam en je innerlijke rust, middels aandacht en bewustwording.Dit kan je een gevoel geven van een “thuiskomen in jezelf”.

Ik maak hiervoor gebruik van verschillende healing-technieken en ademhaling. Jij bent binnen dit proces je eigen regisseur. Jouw lichaam, jouw gevoelens en beleving zijn de leidraad binnen de sessie. De coaching is gericht op het ondersteunen bij de processen die zich in je leven afspelen, en op inzicht en helderheid krijgen, zodat er ruimte gecreëerd kan worden voor verandering. Hierbij kunnen creatieve middelen ingezet worden. Spelen met woorden, beelden en verbeelden, waarbij het onbewuste naar boven komt.