De Blauwe Boerderij

 

Welkom in De Blauwe Boerderij!

 

 

De Blauwe Boerderij is gelegen midden in het oude monumentale Blauwe Dorp, een uniek tuindorp in de stad Groningen, op loopafstand van de binnenstad van Groningen.    Elke  woensdagmiddag is de Atelierwinkel geopend  van 12.00 -17.00 uur voor unieke cadeautjes, heerlijke koffie, thee en taart !

De Blauwe Boerderij biedt ruimte voor activiteiten op het gebied van creativiteit en bewustwording. Hiervoor zijn verschillende ruimtes te huur per dag of dagdeel. Het pand leent zich uitstekend voor het geven van workshops, lezingen, trainingen, kunstzinnige projecten, bezinningsbijeenkomsten en het houden van recepties of vergaderingen die door deze locatie gelijk inspirerend zullen zijn! 

Het terras biedt ruimte (ook voor een groep) om plaats te nemen op het erf, een groene oase in dit stukje oude stad waar u een heerlijke koffie, biologische thee of huisgemaakte taart kunt bestellen. In overleg kunt u een biologisch lunch laten verzorgen of zelf bereiden in de aanwezige keuken.

In de Atelierwinkel zijn kunstvoorwerpen en unieke handgemaakte producten te koop van creatieve noorderlingen. In het pand is een doorlopende expositie van schilderijen en kunst te bekijken.

In het pand zijn mensen werkzaam met een creatief- en/of een op bewustwording gericht beroep. Onderlinge samenwerking kan leiden tot projecten die in en om De Blauwe Boerderij worden vormgegeven. Een creatief programma voor bijvoorbeeld een teamdag behoort tot de mogelijkheden.

sierkers-bb-imag0636Maatwerk is het uitgangspunt dat zorgt voor een inspirerende ervaring op deze unieke plek.

Lindenhof 2 9713 NT Groningen

Contact: info@blauweboerderij.nl

Ineke Bakker, Beeldend kunstenaar, auteur en eigenaar van De Blauwe Boerderij heet u van harte welkom!