Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

Vanaf 15 augustus t/m oktober zal Christer, een Noorse sjamaan in Nederland zijn om privésessies en workshops aan te bieden.

Keer op keer bewijst deze Sjamaan weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.

Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zullen we deze ronde starten met een festival; “Psy-Fi” in Leeuwarden, waar wij kennismakingssessies en workshops aanbieden.

Mocht u eventueel wel kennis willen maken, maar is een festival geen optie dan is er ook nog een mogelijkheid om op de open dag van een aantal centra deel te nemen. In de agenda hieronder meer informatie hierover.

Privésessies:

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.

Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken en ook met Toni, die nauw met Christer samenwerkt krijgt u eventueel nog TaiChi oefeningen en inzichten mee om thuis mee verder te gaan.

Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven.

Locatie Groningen 7 september de ochtend in De Blauwe Boerderij
Prijs: 100,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

 Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

www.nordicshamanism.nl

Locatie:

Data Apeldoorn: 25, 26 augustus

Amersfoort: 27 augustus

Data Deventer: 28 september

Data Huizen (regio Almere): 30, 31 augustus

Data Bilthoven: 1, 2 september

Data Kraggenburg (regio Flevoland): 3 september

Data Exmorra (regio Friesland): 4 september

 

Data Breda: 9, 12, 13 september

Data Tilburg: 19, 20 september

Data ’s-Gravendaal (regio Dordrecht): 15, 18 september

Data Roosendaal: 16 september

Data Eindhoven: 10, 11 september

Data ‘s-Hertogenbosch: 21 september

Data Purmerend: 27 september

Data Alkmaar: 28, 29 september, 4 oktober

Data Heerhugowaard: 30 september, 5 oktober

Data Zaandam: 2,3 oktober    

Opendagen: 

Hier bieden wij aan: kennismakingssessies van 15 à 20 minuten, de gehele dag.

  • 9 september: Centrum Zuiderlicht > Kloosterlaan 138a, Breda
  • 15 september: Praktijk Bliss > Renooishoek 13, ‘s-Gravendaal
  • 23 september: Centrum Wakkerbewustzijn > Westerweg 14, Alkmaar
  • 20 oktober:  Centrum Djoj > Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam

Festival: 

Hier bieden wij aan: verkorte privé-sessies van ongeveer 15 á 30 minuten en een workshops van ongeveer 2 uren, deze laatste zal plaats vinden op de vrijdag avond 17 augustus vanaf 21:00.

   > Psy-Fi, a Shamanic Experience – 15 t/m 19 augustus, De Groene Ster, Groningerstraatweg, Leeuwarden.

Meer informatie: https://www.psy-fi.nl/

Zoek ons op, op het “Sacred Island” (zie festival programma).

Ter gelegenheid hebben wij een website aangemaakt, waar nu en in de toekomst alle events van Christer in terug te vinden zijn. Ook vind je hier meer informatie over zijn werkwijze en de agenda met de precieze locaties en tijden voor de aankomende weken. De site is hier te vinden:

www.nordicshamanism.nl

Aanmelding en informatie:

Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568