Workshops Huis van liefde door De Liefdespraktijk

 

 

 

 

 

 

 

Workshops Huis van liefde door De Liefdespraktijk

Het huis van liefde gaat over de bouwstenen die je nodig hebt om een vervullend liefdesleven te creëren en te behouden. In 3 workshops krijg je nieuwe inzichten, word jij je bewust van wat wel en niet werkt en bouw je jouw huis van liefde. Zo gebouwd en ingericht dat jij meer liefde, toewijding, acceptatie en plezier ervaart in je leven.

Jouw fundament

Jouw huis van liefde staat op een fundament en deze is al gelegd in jouw kindertijd. We zijn ons vaak niet bewust van welke invloed dit heeft op ons volwassen leven. Je krijgt inzicht in jouw fundament. Jouw fundament kun je niet veranderen. Wel kun je door er goed naar te kijken, onderzoeken waar het fundament zwak is en waar het versteviging kan gebruiken. Het fundament van het huis van liefde kan niet zonder goede riolering. Zodat je ervaringen die je pijn hebben gedaan een plek kan geven.

 Bescherming

Het casco van het huis van liefde zijn de vloeren, muren en het dak. Het casco biedt jou bescherming. In de liefde gebeurt dit veelal onbewust. We beschermen onszelf tegen pijn en verlies in onze relaties. Door je bewust te worden van je eigen bescherming en ook van je drijfveren en gedrag ontstaat er ruimte om wat verbouwingen te doen aan jouw huis van liefde. 

Behoeften en verlangens 

Nu het huis staat, is het tijd voor de afwerking. Dit gaat over hoe je kleur krijgt in jouw huis en wat er nodig is om vervullend in je huis van liefde te verblijven. Je behoeften en verlangens zijn belangrijk. Als dit duidelijk is, is het tijd voor de oplevering van het huis. Het huis van liefde heeft ook nazorg en onderhoud nodig, net als ieder ander huis. Zodat je huis stevig, warm en liefdevol blijft.

Voor wie?

Het huis van liefde is voor iedereen die wil werken aan een liefdevol leven. Wil je meer inzicht in jezelf en kennis krijgen van liefde en relaties, dan zijn deze 3 workshops iets voor jou.

De workshops zijn voor zowel singles, als voor mensen met een relatie.

 Praktisch

·         Data, tijd en locatie

De workshops zijn op: 16 mei 2019, 6 juni 2019 en 27 juni 2019.
We starten om 19.30 uur en de workshops duren circa 2,5 uur.
De locatie is de Blauwe Boerderij, in de stad Groningen.

·         Deelnemers

De workshops vinden plaats in een groep van maximaal 8 deelnemers.
Heb je zelf een groep deelnemers en willen jullie het graag op een ander moment volgen? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden: info@deliefdespraktijk.nl of 06 – 41 45 20 27.

·         Bijdrage

Jouw bijdrage voor deelname aan de 3 workshops is 150 euro (inclusief 21% BTW, facturen betaald door een werkgever zijn exclusief 21% BTW).

 Meer info en aanmelden:

www.deliefdespraktijk.nl/huisvanliefde

info@deliefdespraktijk.nl

06 – 41 45 2027