Mindfulness training door Stefanie Kaiser

                                      

Welkom! Een warm welkom voor iedereen die nieuwsgierig is naar mindfulness……

Merk je dat je wel wilt ervaren wat mindfulness kan betekenen voor je? Je wilt wat meer informatie? Ben je benieuwd naar eventuele mogelijkheden? Wil je in alle vrijheid kunnen kiezen?
Dan is dit een geschikte avond om kennis te maken met mindfulness op een laagdrempelige manier. Het is een vrije inloopavond. Ik zal zorg dragen om antwoorden te hebben op al jouw vragen. Daarbij is er de mogelijkheid om deel te nemen aan korte oefeningen die centraal staan in een mindfulnesstraining vanuit de MBSR door Jon Kabat-Zinn. 
Voor wie: Iedereen!
Waar : De Blauwe Boerderij, Lindehof 2 te Groningen
Wanneer: Donderdagavond 7 februari, 2019
Kosten : Gratis
Tijd :19.00 – 21.00 uur
Trainer : Stefanie Kaiser

       

                   Mindfulness Centrum Tibet                         

                   Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid

                   Mindfulness

Mindfulness omdat het tijdloos is ….
Mindfulness omdat het voor iedereen toegankelijk is……..
Mindfulness voor meer vriendelijkheid en aandacht in je leven.

Een 8-weekse training vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). De training wordt gegeven in groepsverband, met maximaal zes mensen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele mindfulness.

Mindfulness kan je helpen om in het moment te zijn, precies zoals hij is. Helder waarnemen en hierdoor mogelijkheden creëren in je leven. Als je meer in het moment bent met je aandacht, gaan gedachten minder met je op de loop. Daarbij oefenen we om niet te oordelen over wat we tegen komen en oefenen we met een vriendelijke houding. Het goede nieuws is dat je hierin kunt oefenen! Daarbij leer je meer acceptatie toe te laten, voor de moeilijkheden in ons leven, zoals pijn en verdriet. Maar ook de fijne kanten in ons leven ervaren we.

Mindfulness kan je leren om op een gezonde manier met stress om te gaan. Stress in ons leven is bijna onontkoombaar, we ervaren allemaal wel eens stress. Zowel positieve als negatieve stress. Teveel stress leidt tot diverse gezondheidsproblemen. Mindfulness leert je weer je lichaam te voelen, je grenzen te kennen en leert je om uit de maalstroom van gedachten te komen, wetende dat je ieder moment weer opnieuw mag beginnen.

Er is een mogelijkheid om kosten gedeeltelijk of volledig vergoed te krijgen bij de zorgverzekering, dit bij stressklachten en burn-out. Over de betaling kunnen afspraken gemaakt worden.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf – Jon Kabat-Zinn


Sta je open om een training bij mij te volgen? Dan zijn dit mijn contactgegevens:

W     :www.mindfulnesscentrumtibet.nl
@     : stefaniekaisers@gmail.com
T      : 06 54785986
E      : Categorie 1 trainer en aangesloten bij de VMBN.

Leuk om je te ontmoeten!

Mindfulness Centrum Tibet;  Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid