Mindfulness training door Stefanie Kaiser

                                          Mindfulness Centrum Tibet                         

                Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid

Mindfulness

Mindfulness omdat het tijdloos is ….
Mindfulness omdat het voor iedereen toegankelijk is……..
Mindfulness voor meer vriendelijkheid en aandacht in je leven.

Een 8-weekse training vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). De training wordt gegeven in groepsverband, met maximaal zes mensen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele mindfulness.

Mindfulness kan je helpen om in het moment te zijn, precies zoals hij is. Helder waarnemen en hierdoor mogelijkheden creëren in je leven. Als je meer in het moment bent met je aandacht, gaan gedachten minder met je op de loop. Daarbij oefenen we om niet te oordelen over wat we tegen komen en oefenen we met een vriendelijke houding. Het goede nieuws is dat je hierin kunt oefenen! Daarbij leer je meer acceptatie toe te laten, voor de moeilijkheden in ons leven, zoals pijn en verdriet. Maar ook de fijne kanten in ons leven ervaren we.

Mindfulness kan je leren om op een gezonde manier met stress om te gaan. Stress in ons leven is bijna onontkoombaar, we ervaren allemaal wel eens stress. Zowel positieve als negatieve stress. Teveel stress leidt tot diverse gezondheidsproblemen. Mindfulness leert je weer je lichaam te voelen, je grenzen te kennen en leert je om uit de maalstroom van gedachten te komen, wetende dat je ieder moment weer opnieuw mag beginnen.


Data & tijden

Data van de training valt op donderdag 20 en vrijdag 28 september,  donderdag 11 en 18 oktober 1, 8,  zaterdag 10 (Stiltedag) ,15 en 22 november 2018.

19.00 uur start de training.

* Vooraf is er een kennismaking met de trainer waarin vragen en behoeften verduidelijkt worden.

Kosten

Particulier: € 300,00

Zakelijk   : € 450,00

Er is een mogelijkheid om kosten gedeeltelijk of volledig vergoed te krijgen bij de zorgverzekering, dit bij stressklachten en burn-out. Over de betaling kunnen afspraken gemaakt worden.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf – Jon Kabat-Zinn


Sta je open om een training bij mij te volgen? Dan zijn dit mijn contactgegevens:

W     :www.mindfulnesscentrumtibet.nl
@     : stefaniekaisers@gmail.com
T      : 06 54785986
E      : Categorie 1 trainer en aangesloten bij de VMBN.

Leuk om je te ontmoeten!

Mindfulness Centrum Tibet;  Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid