Mindfulness Centrum Tibet Stefanie Kaiser

Mindfulness Centrum Tibet

Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid

Mindfulness

Mindfulness omdat het tijdloos is ….
Mindfulness omdat het voor iedereen toegankelijk is……..
Mindfulness voor meer vriendelijkheid en aandacht in je leven.

Een 8-weekse training vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). De training wordt gegeven in groepsverband, met maximaal zeven mensen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele mindfulness.

Mindfulness kan je helpen om in het moment te zijn, precies zoals hij is. Helder waarnemen en hierdoor mogelijkheden creëren in je leven. Als je meer in het moment bent met je aandacht, gaan gedachten minder met je op de loop. Daarbij oefenen we om niet te oordelen over wat we tegen komen en oefenen we met een vriendelijke houding. Het goede nieuws is dat je hierin kunt oefenen! Daarbij leer je meer acceptatie toe te laten, voor de moeilijkheden in ons leven, zoals pijn en verdriet. Maar ook de fijne kanten in ons leven ervaren we.

Mindfulness kan je leren om op een gezonde manier met stress om te gaan. Stress in ons leven is bijna onontkoombaar, we ervaren allemaal wel eens stress. Zowel positieve als negatieve stress. Teveel stress leidt tot diverse gezondheidsproblemen. Mindfulness leert je weer je lichaam te voelen, je grenzen te kennen en leert je om uit de maalstroom van gedachten te komen, wetende dat je ieder moment weer opnieuw mag beginnen.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf – Jon Kabat-Zinn

Stefanie Kaiser is sinds 10 jaar werkzaam in de ambulante hulpverlening.

Hier coach en begeleid ik jongeren en jong volwassen met psychische problematiek. Mindfulness sluit aan in mijn werkveld. Dankbaar ben ik dat ik de basisopleiding(categorie 2) en de vervolgopleiding (categorie 1) heb mogen volgen aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Naast het geven van trainingen binnen mijn werk in Groningen, geef ik ook trainingen voor volwassenen en daarbij voor iedereen die open staat om mindfulness te leren kennen. Deze training geef ik in de Blauwe Boerderij.

Door een vriendelijke en milde houding probeer ik mensen te bereiken en te benaderen. Op zoek naar de kracht in ieder mens, door er te zijn in aandacht. Dit zorgt voor vertrouwen en mooie ervaringen.

Sta je open om een training bij mij te volgen? Dan zijn dit mijn contactgegevens:
E- mail : stefaniekaisers@gmail.com
Tel.      : 06 54785986
Alle aanmeldingen gaan sneller dan verwacht, mijn website in de maak en mijn contactgegevens gaan daarom binnenkort veranderen. Hou het in de gaten!
Mindfulness Centrum Tibet;  Tijdloos in bewustzijn en tevredenheid