Gratis NLP kennismakingsworkshop door Anita Schelling

Gratis NLP kennismakingsworkshop

Startdatum: 27 november 2018 Ervaar jij weleens ruis in je communicatie? Thuis of op je werk? Dat ze niet zien wat je bedoelt of begrijp jij anderen niet (altijd)? Vind jij dat ook zo’n gedoe? En wil je dat anders?
Wil je beter leren afstemmen op al die verschillende mensen waar je mee te maken hebt? Beter contact tussen collega’s, met clienten, je leidinggevende, maar ook thuis met je partner, kinderen, familie en vrienden. Meer contact met jezelf? Met oog voor jouw grenzen en die van de ander.

NLP geeft je handvatten om je communicatie te verbeteren en is tegelijkertijd een boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwe inzichten opdoen

NLP heeft mij veel inzicht gegeven in hoe mensen de wereld ervaren. Sinds ik NLP ken, oordeel ik minder (wat een rust geeft dat), kan ik beter luisteren, de juiste vragen stellen en daardoor echt iets voor de ander betekenen.

Minder gekwebbel in je hoofd

Ik ben zo enthousiast over NLP. Het heeft mij geleerd hoe ik makkelijker met andere mensen om kan gaan maar ook met mezelf. Hoe ik dat gekwebbel in mijn eigen hoofd kan bijsturen en me daardoor lekkerder en krachtiger voel en ook meer rust kan ervaren. Dat gun ik jou ook!

Wat levert het je op?

Meer zelfvertrouwen, onderling begrip, relaxed in je relaties staan, betere samenwerking.
Jezelf leren kennen, snappen hoe het werkt, bij jou en bij de ander!

Kom je kennismaken?

Wil jij dat nou ook? Maar heb je eigenlijk geen idee wat je kunt verwachten?
Overweeg je de NLP Practitioner opleiding te volgen? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Kom dan eens vrijblijvend langs om kennis te maken. Dan laat ik je zien hoe ik werk. Ik vertel wat over NLP, over hoe ik het combineer met geweldloze communicatie en systemisch werk en je gaat deze avond direct al ervaren wat het voor je kan betekenen.

Helemaal gratis en voor niets!

Wees welkom

Meld je wel even aan, dan hou ik rekening met je komst.
Er is ruimte voor 12 personen. Vol is vol.

Locatie:

De Blauwe Boerderij, Lindenhof 2, 9713 NT Groningen

Tijd:

20.00 tot 22.00 uur

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.45 uur.

Nog vragen? Neem dan even contact op.

 

Deel dit artikel
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn