Familieopstellingen – Met nieuwe ogen kijken naar je (liefdes)relaties

 

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? In een familieopstelling ontdek je welke plek je inneemt ten opzichte van anderen, zoals bijvoorbeeld je partner, ouders of collega’s, en wat deze plek met je relaties doet. Aan de hand van een vraag of iets waar je tegenaan loopt in je relaties onderzoek je waar de ruimte zit om een stap te zetten.

Systemen, in het bijzonder familiesystemen, beïnvloeden ons gedrag en hoe we ons verhouden tot anderen. Door deze invloeden te onderzoeken, krijg je zicht op de dynamieken die spelen in jouw systeem. Met nieuwe ogen kijken, betekent zien welke patronen je onbewust belemmeren. Door een familieopstelling kan je nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.

Over de workshop:
Er is ruimte voor 3 vragen. Je vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Op de avond in gesprek met mij werken we toe naar de vraag waar we mee gaan werken.
Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. Het is een ervaring die voor zowel vraagstellers als representanten vaak wordt ervaren als rijk en bijzonder. Ook representanten krijgen vaak, zonder een vraag in te brengen, een nieuwe kijk op thema’s die spelen.

Praktisch:
Wilma Postma van De Liefdespraktijk begeleidt de workshop. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). 
Locatie: De Blauwe Boerderij, Lindenhof 2, Groningen
Bijdrage vraagsteller: 50 euro
Bijdrage representant: 10 euro
Volg je een traject bij De Liefdespraktijk, dan heb je vrij toegang als representant.

 

Meer info en aanmelden:

www.deliefdespraktijk.nl/familieopstellingen-groningen

wilma@deliefdespraktijk.nl