NLP workshops & opleiding door Anita Schelling

Introductiecursus: Communiceren vanuit je hart

Startdatum: 24 september 2019

Leer communiceren vanuit je hart

Ervaar jij weleens ‘ruis’ in je communicatie? Dat je je ergert aan bepaalde collega’s, je baas of zeurende klanten? Of heb je thuis kinderen die niet luisteren, discussies met je partner, gedoe in de familie?

Dat een gesprek helemaal de verkeerde kant opgaat? Je in oordelen en verwijten schiet en oude koeien uit de sloot haalt? Dat je steeds het verkeerde lijkt te zeggen of doen, terwijl je dat niet zo bedoelde? En dat je je daar dan weer schuldig over voelt? Wat een gedoe!

En hoe zit het met je interne conflicten? Dat irritante gekwebbel in je eigen hoofd?

Wil jij zelf de eerste stap zetten om hier anders mee om te gaan? Niet meer vanuit de automatische piloot maar bewust reageren?

Unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk

In zes avonden maak je kennis met technieken uit NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk. Je krijgt inzicht in hoe mensen verschillend reageren op de wereld en hoe miscommunicatie kan ontstaan. Je leert onbevooroordeeld waarnemen en dito houding aannemen. Hoe je af kunt stemmen op de ander.

We oefenen met de 4 stappen uit het model van de geweldloze communicatie en integreren dit met o.a. de vooronderstellingen en metaprogramma’s vanuit NLP. Je gaat inzien hoe onbewuste patronen, onze automatische reacties bepalen en leert vervolgens kiezen voor een andere reactie. Voor mensen die zelf de regie willen nemen in hoe ze in de wereld staan en zich willen voelen.

Every time I mess up, it’s a chance to practice

Marshall Rosenberg

Voor Wie?

Ben je nieuwsgierig wat NLP en geweldloze communicatie voor jou kunnen betekenen? Wil je uit de conflicten blijven en meer verbinding met jezelf en de ander tijdens je communicatie? Begrijpen waar je automatische patronen vandaan komen? Eigen regie in hoe je gaat reageren?

Deze workshop gaat effect hebben op verschillende gebieden in je leven: je gezin, familie, vrienden, je werk en al die andere contacten die belangrijk voor je zijn, inclusief je eigen innerlijke communicatie.

Data en tijd:

6 dinsdagavonden:
24 september, 1, 8 en 15, 29 oktober en 5 november 2019

Lestijden zijn van 19.30 tot 22.00 uur

Kosten en locatie:

€325,- per persoon, inclusief uitgebreide reader, koffie en thee. (Voor bedrijven is dit ex. BTW)

Voor meer informatie en aanmelden klikt u op onderstaande link

https://anitaschelling.nl/workshop/introductiecursus-communiceren-vanuit-je-hart/