NLP workshops & opleiding door Anita Schelling

 

Vanaf half januari verzorgt Anita Schelling een aantal NLP workshops in De Blauwe Boerderij. De workshops zijn los te volgen maar ook als volledige NLP ‘light’ opleiding.

Werk jij graag met mensen? Of dat nou klanten zijn, leerlingen, patiënten of collega’s. Je geniet van de dynamiek van veel verschillende mensen om je heen.

En ken je ook de keerzijde? Hoe frustrerend het kan zijn als mensen je maar niet begrijpen? Of dat jij hen niet begrijpt. Lastige collega’s of medewerkers die steeds in de weerstand schieten. Een leidinggevende die niet luistert.  Dat je soms helemaal leeggezogen kunt worden. Wat een ‘gedoe’.En misschien herken je dat ook wel in je privé leven. Het is soms hard werken om iedereen maar te vriend te houden. Kinderen, familie, je partner, vrienden, buren. Je realiseert je dat alles begint met goede communicatie. Je wilt daar meer grip op hebben. Inzicht in wat mensen beweegt. En wat dacht je van je eigen (interne) communicatie? Hoe goed ken je jezelf eigenlijk? Wat beweegt jou?

Snappen hoe het werkt bij jezelf en bij al die verschillende mensen om je heen.

NLP, neuro linguïstisch programmeren, gaat hierover. Over communicatie en tegelijkertijd over persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht in onbewuste patronen en dat gaat je heel erg helpen in de relatie met jezelf en al die anderen om je heen. Zowel op je werk als in je privéleven. Kom je ook? Maak kennis met NLP en leer je communicatie sturen, je stemming beïnvloeden en conflicten beheersen. Voor meer rust en veel minder gedoe. Zie het volledige programma onder deze link:

http://anitaschelling.nl/workshop/nlp-light-opleiding/